Darmowy​ ​Program​ ​PIT​ ​dostarcza​ ​Instytut​ ​Wsparcia Organizacji​ ​Pozarządowych​ ​w​ ​ramach​ ​projektu​ ​PITax.pl​ ​dla​ ​OPP.

KRS

Uzupełnienie sprawozdania ze zbiórki publicznej nr 93/2013

29.09.2014, nieprzypisany

Sprawozdanie z niewydatkowanych środków w trakcie trwania zbiórki publicznej przeprowadzonej na podstawie decyzji Ministra Spraw Wewnętrznych i Administracji, z dnia 06.03.2013 r., nr 93/2013

Chrześcijańska Służba Charytatywna – organizacja pożytku publicznego – z siedzibą w Warszawie 00-366, ul. Foksal 8, działająca na mocy zezwolenia na zorganizowanie i przeprowadzenie na terenie Rzeczypospolitej Polskiej zbiórki publicznej, wydanego decyzją Ministra Spraw Wewnętrznych i Administracji nr 93/2013 z dnia 06.03.2013 r., przedkłada sprawozdanie:

I. Środki niewykorzystane w trakcie trwania zbiórki publicznej

Stan na dzień 13.05.2014

1. Środki z przeznaczeniem na Wandę Janicką: 20 000,00 zł
2. Środki z przeznaczeniem na Zbigniewa Okoniewskiego: 1 017,62 zł
3. Środki z przeznaczeniem na Wiolettę Kołodziejczyk: 345,92 zł

Suma wszystkich środków wyniosła 21 363, 54zł

II. Wydatki ze środków niewykorzystanych w trakcie trwania zbiórki publicznej

Stan na dzień 29.09.2014

1. Wydatki z przeznaczeniem na Wandę Janicką: 20 000,00 zł
2. Wydatki z przeznaczeniem na Zbigniewa Okoniewskiego: 1 017,62 zł
3. Wydatki z przeznaczeniem na Wiolettę Kołodziejczyk: 345,92 zł

Suma wszystkich wydatków: 21 363, 54 zł

III. Cel wydatkowania niewykorzystanych środków w trakcie trwania zbiórki

Środki w wysokości 21363,54 zł pozyskane w formie wpłat na konto bankowe zostały wydatkowane na realizację projektów związanych z udzielaniem pomocy najuboższym w zakresie pomocy rzeczowej poprzez zakup materiałów remontowo-budowlanych na rzecz remontu dachu domu beneficjentki Wandy Janickiej (20000,00 zł), zakup mebli i sprzętu AGD dla beneficjenta Zbigniewa Okoniewskiego (1017,62 zł), a także zakup materiałów remontowo-budowlanych na rzecz remontu mieszkania beneficjentki Wioletty Kołodziejczyk (345,92 zł).

Piotr Nowacki
Dyrektor ds. programowych