Darmowy​ ​Program​ ​PIT​ ​dostarcza​ ​Instytut​ ​Wsparcia Organizacji​ ​Pozarządowych​ ​w​ ​ramach​ ​projektu​ ​PITax.pl​ ​dla​ ​OPP.

KRS

Uzupełnienie sprawozdania ze zbiórki publicznej nr 131/2012

13.06.2013, nieprzypisany

Chrześcijańska Służba Charytatywna – organizacja pożytku publicznego – z siedzibą w Warszawie 00-366, ul. Foksal 8, działająca na mocy zezwolenia na zorganizowanie i przeprowadzenie na terenie Rzeczypospolitej Polskiej zbiórki publicznej, wydanego decyzją Ministra Spraw Wewnętrznych i Administracji nr 131/2012 z dnia 16.05.2012 r., przedkłada sprawozdanie:

I. Ilość i rodzaj zebranych ofiar według form zbiórki publicznej

1. Suma zebranych pieniędzy do puszek kwestarskich wynosiła: 944,91 zł

2. Suma zebranych pieniędzy w formie wpłat na konto wynosiła: 1050,00 zł

3. Suma zebranych darów rzeczowych wynosiła: 0,00 kg, 0 szt.

Suma wszystkich pieniędzy zebranych w ramach zbiórki wynosiła 1994,91zł

II. Ilość i rodzaj wydatków

1. Koszt przeprowadzenia zbiórki publicznej: 0,00 zł

2. Kwota przeznaczona na realizację celu zbiórki: 1994,91 zł

Suma wszystkich wydatków wynosiła 1994,91 zł

III. Realizacja celu zbiórki

Wszystkie pozyskane ofiary w wysokości 1994,91 zł zostały przeznaczone na sfinansowanie realizacji projektów związanych z udzielaniem pomocy, wyposażenia, remontów i adaptacji świetlic środowiskowych i innych placówek realizujących projekty pomocy dzieciom i młodzieży poprzez pokrycie kosztu utrzymania domeny oraz obsługi technicznej strony internetowej świetlic środowiskowych oraz projektu „Noworoczny Upominek” i „Dzień Dziecka” (1050,37 zł), a także poprzez pokrycie wydatków przejazdów opiekunów na spotkania (944,54 zł).

Piotr Nowacki
Dyrektor ChSCh