Darmowy​ ​Program​ ​PIT​ ​dostarcza​ ​Instytut​ ​Wsparcia Organizacji​ ​Pozarządowych​ ​w​ ​ramach​ ​projektu​ ​PITax.pl​ ​dla​ ​OPP.

KRS

Sprawozdanie ze zbiórki publicznej nr 63/2012

25.04.2013, nieprzypisany

Sprawozdanie ze zbiórki publicznej, przeprowadzonej na podstawie decyzji Ministra Spraw Wewnętrznych i Administracji, z dnia 20.03.2012 r., nr 63/2012

Chrześcijańska Służba Charytatywna – organizacja pożytku publicznego – z siedzibą w Warszawie 00-366, ul. Foksal 8, działająca na mocy zezwolenia na zorganizowanie i przeprowadzenie na terenie Rzeczypospolitej Polskiej zbiórki publicznej, wydanej decyzją Ministra Spraw Wewnętrznych i Administracji nr 63/2012 z dnia 20.03.2012 r., przedkłada sprawozdanie:

Suma zebranych pieniędzy z poszczególnych form wynosiła:

Do puszek kwestarskich: 36 336,68 zł
Wpłaty na konto: 21 653,06 zł

Suma wszystkich środków zebranych w ramach zbiórki wynosiła: 57 989,74 zł

Poniesione koszty na dzień 25.04.2013: 32 610,93 zł

Środki, które nie zostały wykorzystane w czasie trwania zbiórki: 25 378,81 zł

Suma wszystkich wydatków wynosiła: 32 610,93 zł

Zebrane środki w w/w części, w całości przeznaczone zostały na pomoc beneficjentom organizacji. Koszty przeprowadzenia zbiórki (koszty połączeń telefonicznych, koszty zakupu artykułów biurowych, koszty obsługi konta) pokryte zostały ze środków własnych Chrześcijańskiej Służby Charytatywnej.

Środki, które nie zostały wykorzystane w czasie trwania zbiórki, w kwocie 25 378,81 zł stanowią sumę wpłat na dwóch beneficjentów Chrześcijańskiej Służby Charytatywnej, dla których niezbędne jest zebranie większej ilości środków, ponieważ system ich leczenia wymaga wysokich nakładów.

Piotr Nowacki
Dyrektor ChSCh